Helppokäyttöiset nettisivut yritykselle vain kahdessa viikossa

Nettisivutnopeasti.fi on erikoistunut nykyaikaisten, helppokäyttöisten ja erottuvien verkkosivujen toteuttamiseen – meiltä saat käyttövalmiit kotisivut vain kahdessa viikossa.

Nopea lopputulos

Ymmärrämme, että yrittäjänä aikasi on arvokasta; me teemme nettisivujen tilaamisesta helppoa ja nopeaa. Palvelulupauksemme on tuottaa verkkosivut aina alle kahdessa viikossa, tinkimättä koskaan sivujen laadusta.

WordPress-sivut

WordPress on maailman suosituin verkkosivujen julkaisualusta. WordPress mahdollistaa verkkosivujen nopean ja helpon ylläpidon. Toteutamme kaikki yksilöllisesti suunnitellut sivut WordPress-alustalle.

Läpinäkyvät hinnat

Kun tarvitset nettisivut nopeasti, jätä meille tarjouspyyntö. Saat pian sähköpostiisi hinnaston mukaisen tarjouksen. Tarjouksen ohessa saat esitietolomakkeen, jonka kautta voit aloittaa nettisivuprojektin jo tänään!

Välillä asioiden täytyy tapahtua nopeasti. Silloin me autamme!

Ei mitään taikasanoja, vaan tehokasta työskentelyä. Tyypillisesti nettisivujen valmistusprosessissa voi kestää jopa useita kuukausia. Ei enää!

Me olemme verkkosivujen ammattilaisia ja olemme luoneet prosessista nopean ja tehokkaan. Kanssamme usein turhan työläs suunnitteluvaihe on täysin ulkoistettu meille. Sinä saat kertoa toiveesi, meidän tehtävänä on jalostaa ajatukset todellisuuteen.

Lopputuloksena saat modernit, näyttävät ja helppokäyttöiset verkkosivut, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Vain kahdessa viikossa!

"Kaikki meni vain ja ainoastaan hyvin ja nopeasti. Koin tosi helpoksi kaiken ja palvelu toimi tosi hyvin Avaimet käteen -periaatteella. Verkkokauppa valmistui paljon nopeammin kuin ajattelin”

Usein kysyttyä

Meidän toiminta kestää päivänvaloa. Haluamme tehdä nettisivujen ostamisesta mahdollisimman läpinäkyvää. Siksi löydät kaikki tiedot prosessista hintoihin nettisivuiltamme.

Emmekö vastanneet kysymykseesi? Katso lisää usein kysyttyjä kysymyksiä täältä.

Usko tai älä, kyllä ovat! Asiakaslupauksemme on tuottaa sivut kahdessa viikossa, eli tilauksen tehtyäsi saat valmiit sivut esikatseluun 14 päivän sisällä. Joskus sivusto voi valmistua jo paljon nopeammin!

Kun sivut ovat valmiit, saat sivut kommentoitavaksi. Voit tämän jälkeen esittää meille muutokset, joita haluat sivuille tehtävän. Nämä muutokset tehdään sivustolle 7 päivän sisällä. Muutoskierroksen avulla taataan, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Jos haluat tutustua tarkemmin prosessiin, lue lisää toiminnasta täältä.

Tuotamme nettisivuja Avaimet käteen -periaatteella, eli kahdessa viikossa saat valmiit www-sivut jotka sisältävät kaiken sen, mitä nykyaikainen verkkosivu tarvitsee. Olemme jakaneet kokonaisuudet kolmeen erikokoiseen palvelupakettiin (S, M ja L), jotka kaikki sisältävät hieman eri kokoisen kokonaisuuden. Tarkkoihin palvelupakettien kuvauksiin sekä esimerkkisivuihin voit tutustua täällä.

Kaikkiin palvelupaketteihin kuuluu sivuston tekninen toteutus, vähintään 4 välilehteä, responsiivisuus tietokoneelle sekä mobiiliin, tekstisisältöjen luominen tai päivittäminen, hakukoneoptimointi, tietosuojaseloste, eväste -pop up banneri, 404-sivu (eli ns. error-sivu) sekä sivuston ohjauspaneelin käyttöohjeistus. Lisäksi hintaan kuuluu yksi kommenttikierros, jossa saat pyytää haluamasi kevyet muokkaukset sivustolle.

Emme lähetä asiakkaalle ylimääräisiä laskuja, vaan koko projekti kuuluu tarjouksessa määriteltyyn hintaan avaimet käteen -periaatteella. Hinnastomme on täysin läpinäkyvä, jotta tiedät mitä ostat ja kuinka paljon se sinulle maksaa.

Kun teet meille tarjouspyynnön, saat tarjouksen mukana myös sopimusehdot nähtäville. Kun olet lukenut tarjouksen sekä sopimusehdot, sinun tulee täyttää tilauslomake. Tässä lomakkeessa selvitämme kaikki oleelliset tiedot, joita yrityksestä ja sen toiminnasta tarvitsemme. Lomakkeella kysytään mm. yrityksesi arvoja, puhetyyliä, kohdeyleisöä sekä vahvuuksia. Myös brändin graafiseen ulkoasuun, kuten värikoodeihin ja fontteihin liittyvät asiat tiedustellaan lomakkeella. Näiden lisäksi kysymme yrityksesi laskutustiedot.

Kyllä! Meidän kautta tuotetut sivut ovat aina hakukoneoptimoidut. Hakukoneoptimointi siis sisältyy palvelun hintaan. Ennen aloittamista, teemme yritykselle avainsana-analyysin. Tämän jälkeen kokeneet copywriterit tuottavat nettisivuille tekstit, joissa on käytetty näitä avainsanoja. Huomioimme hakukoneoptimoinnin myös muilla tavoilla. Jos olet kiinnostunut kuulemaan miten, voit lukea lisää blogistamme.

Me tuotamme verkkosivuja alkaen 1700€ + alv 24%. Jotta prosessi kanssamme olisi nopea ja läpinäkyvä, löydät hinnastosta suoraan erikokoisten pakettien hinnat sekä esimerkkisivustot.

Huomaathan, että tämän lisäksi sinun tulee maksaa WordPress -webhotelli kolmannelta osapuolelta. Tämän hinta on palveluntarjoajasta riippuen noin 290€/vuosi (sis. ALV 24%). Me autamme lisenssin ostossa!

Ota meihin
yhteyttä!

Lähetä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella tai ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää. Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä sähköpostilla info@nettisivutnopeasti.fi